Tenisový turnaj pre rekreačných hráčov s licenciou ITN „aj na východe“.

27.02.2008 Prešov

Dňa 23.2.2008 sa uskutočnil tenisový turnaj ITN PLYNOMA Cup 2008. Turnaj sa konal v Prešove na sídlisku Šváby v 2-oj kurtovej hale firmy ALKIS od 15 hod. až do neskorých nočných hodín
Vtedy sa 16 zúčastnených rekreačných licencovaných (platná licencia ITN podmienkou) odovzdávali hodnotné ceny pre víťazov, ale aj porazených.
Turnaja sa zúčastnila 1 žena a 15 mužov. Súťažili v dvojhrách a dvoch výkonnostných kategóriách ITN 4-5 a ITN 6-7.
Celý turnaj prebiehal vo veľmi príjemnej a priateľskej atmosfére s duchom fair-play počas zápasov. Všetci navzájom sa povzbudzovali čím vytvorili ten večer pre seba peknú tenisovú rodinu.
Celá akcia bola vynikajúco zorganizovaná Ing. Viktorom Murinom, riaditeľom turnaja a jej usporiadatelia sa postarali nielen o príjemné prostredie pre hru, ale aj o kvalitné a chutné občerstvenie.

Výsledky:
ITN 4-5
Víťaz: Milan Marcinov (Vranov n. Topľou)
2. miesto: Viktor Murin (Prešov)
3. miesto: Štefan Straka (Hanušovce)
3. miesto: Peter Karas (Prešov)

Útecha:
Víťaz: Jozef Sulaček st. (Veľký Krtíš)

ITN 6-7
Víťaz: Igor Černák (Trebišov)
2 miesto: Peter Považan (Prešov)
3 miesto: Marek Matej (Prešov)
3. miesto: Slavomír Straka (Hanušovce)

Útecha:
Víťaz: Jozef Suláček ml. (Veľký Krtíš)

Hlavným sponzorom a organizátorom tohto turnaja bola firma PLYNOMA Prešov – Marek MATEJ, ktorá bola zároveň aj autorom myšlienky zorganizovať turnaj takéhoto druhu v Prešove. Ďalšími sponzormi boli: DJ Servis – Zdeněk Grejtak, Zvar Hanušovce, Terno Trade s.r.o. Lada.
Poďakovanie patrí nielen hlavnému sponzorovi a ďalším sponzorom ale i STZ za aktívnu spoluprácu. Veľká vďaka však patrí majiteľovi haly v ktorej sa turnaj uskutočnil, firme ALKIS - Ing. Alexanderovi Kiseľákovi, ktorý je taktiež držiteľom platnej licencie ITN, ale kôli zraneniu sa turnaja nemohol aktívne zúčastniť.
Skvelí organizátori tejto akcie dokázali, že kvalitné tenisové turnaje ITN sa dajú zorganizovať kďekoľvek na Slovensku a teda aj u nás doma v Prešove.

Viac info o ITN nájdete na www.stz.sk – rekreačný tenis alebo u koordinátora ITN na Slovensku Mgr. Rudolfa Horvátha, e-mail: rudolf.horváth@stz.sk
 

Vyberte región